Curs de fotografia a Lleida. Curso de Fotografía en Lleida.

Bàsicament per la gent de Lleida i rodalies.

L’associació Trenca ha organitzat un cicle de dos cursos dedicats a la fotografia de natura. Us enganxo aquí a sota la informació:

*Curs bàsic* (Conèixer la càmera, fotografia de paisatge, foto panoràmica, fotografia nocturna, macrofotografia, ús del flaix …) Del 29 de març al 14 d’abril Dimarts i dijous de 19h a 21h Sortida de cap de setmana. Preu: 60 Eur.

*Curs d’ampliació* (Fotografia de fauna, ús d’aguaits, processament d’imatges -revelat digital-, ajustos bàsics amb Photoshop, gestió d’arxiu …) Del 31 de maig al 16 de juny Dimarts i dijous de 19h a 21h Sortida de cap de setmana Preu: 70 Eur.

Els cursos seran impartits pel fotògraf de natura i vida salvatge Jordi Bas. Per a més informació cclleida@ibercajaobrasocial.org  o bé a info@trenca.es

Básicamente para la gente de Lleida y alrededores.
La asociación Trenca ha organizado un ciclo de dos cursos dedicados a la fotografía de naturaleza. Os pego aquí abajo la información:
* Curso básico * (Conocer la cámara, fotografía de paisaje, foto panorámica, fotografía nocturna, macrofotografía, uso del flash …) Del 29 de marzo al 14 de abril Martes y jueves de 19h a 21h Salida de fin de semana. Precio: 60 Eur.
* Curso de ampliación * (Fotografía de fauna, uso de hides, procesamiento de imágenes-revelado digital-, ajustes básicos con Photoshop, gestión de archivo …) Del 31 de mayo al 16 de junio Martes y jueves de 19h a 21h Salida de fin de semana Precio: 70 Eur.
Los cursos serán impartidos por el fotógrafo de naturaleza y vida salvaje Jordi Bas. Para más información cclleida@ibercajaobrasocial.org o bien a info@trenca.es

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s