9 de juny, tenim una cita a Montgai. 9 de junio, tenemos una cita en Montgai. June 9th we have a date at Montgai.

El proper 9 de juny celebrem la 2ª JORNADA DE TURISME DE FAUNA I DESENVOLUPAMENT RURAL a Montgai. Després de l’èxit de la primera convocatòria ara fa uns quatre anys a Tremp ens hem proposat reprendre el tema del turisme com a contribució a la millora de la qualitat de vida en zones rurals i a la conservació d’espècies i hàbitats. Estem segurs que podem capgirar moltes percepcions sobre el medi natural si treballem en comú des de diferents fronts. Us podeu descarregar el programa aquí.

El próximo 9 de junio celebramos la 2 ª JORNADA DE TURISMO DE FAUNA Y DESARROLLO RURAL en Montgai (Lleida). Tras el éxito de la primera convocatoria hace unos cuatro años en Tremp nos hemos propuesto retomar el tema del turismo como contribución a la mejora de la calidad de vida en zonas rurales y a la conservación de especies y hábitats. Estamos seguros de que podemos cambiar muchas percepciones sobre el medio natural si trabajamos en común desde diferentes frentes. Os podéis descargar el programa aquí.

On June 9th we celebrate the 2nd SEMINAR ON WILDLIFE TOURISM AND RURAL DEVELOPMENT at Montgai. After the success of the first seminar about four years ago at Tremp we proposed return to the issue of tourism as a contribution to improving the quality of life in rural areas and the conservation of species and habitats. We are confident that we can reverse many perceptions about the environment if we work together from different fronts. You can download the program here (Spanish).

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s