Improving la Terreta. Mejorando la Terreta. Millorant la Terreta.

Hemos tenido algunos problemas con los perros que vienen a comerse la carroña que ponemos para los buitres y el quebrantahuesos delante del hide de la Terreta. Pero, como todo, la solución es siempre seguir trabajando y seguir adelante con nuevas ideas. Una vez que hablamos con el Ayuntamiento de Tremp estuvimos de acuerdo en que la mejor opción era cerrar el área de alimentación con pastor eléctrico suficientemente lejos para que no interfiera en vuestras fotos. Ahora, la valla está en marcha y tenemos buenos resultados. Los perros evitan este punto de alimentación.

We had some problems with dogs eating the carrion we put for vultures and lammergeier in front of la Terreta hide. But, as everything, the solution is always keep working and go ahead with new ideas. Once we spoke with the Tremp Council we agree the best option is close the feeding area with a electric fence far enough for do not come into the frame of your photos. Now the fence is working and we have good results. Dogs are avoiding this feeding point.

Hem tingut alguns problemes amb els gossos que vénen a menjar-se la carronya que posem per als voltors i el trencalòs al davant del hide de la Terreta. Però, com tot, la solució és sempre continuar treballant i seguir endavant amb noves idees. Una vegada que vàrem parlar amb l’Ajuntament de Tremp vàrem estar d’acord que la millor opció era tancar l’àrea de l’alimentació amb pastor elèctric prou lluny perquè no interfereixi en les vostres fotos. Ara, la tanca està en marxa i tenim bons resultats. Els gossos eviten aquest punt d’alimentació.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 thoughts on “Improving la Terreta. Mejorando la Terreta. Millorant la Terreta.

  1. si, perque els fotografs que em anat,em pagat(tot senceret i ni una sola foto de voltors) i tant sols hem fotografiat gossos no vam estar gaire contents…

  2. Sí, Ivan, entenem perfectament el que dius, per això estem fent les actuacions que creiem que poden millorar les condicions d’aquest hide des d’on s’han fet molt bones sessions i en altres ocasions hi ha hagut problemes com aquest que comentes dels gossos. Estem en contacte amb caçadors i pastors i hem posat un pastor elèctric per evitar aquest problema. També hem ampliat les finestres per facilitar les fotos de vols i hem habilitat una finestra lateral per donar més opcions de fotos diferents. I pel que fa al menjar, després de molts entrebancs per abastir-nos de menjar adient per al trencalòs ho hem pogut solucionar. I continuarem treballant perquè aquest i tots els hides de Photo Logistics reuneixin les millors condicions per als fotògrafs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s