Experiències a Namíbia. Experiencias en Namibia. Namibia experiences.

Roger Sanmartí i Anna Dalmau es varen desplaçar fins Namíbia per fer els contactes necessaris i determinar els millors llocs per fer fotografies de natura en aquest país. El resultat és un conjunt de dades que ens permetran oferir un viatge amb l’únic objectiu de fer les millors fotos de natura en una de les millors destinacions africanes. Ara en Roger ens resumirà l’experiència en una xerrada aquest dijous 17 a la sala de Graus de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. No us ho perdeu!

Roger Sanmartí y Anna Dalmau se desplazaron hasta Namibia para hacer los contactos necesarios y determinar los mejores lugares para hacer fotografías de naturaleza en este país. El resultado es un conjunto de datos que nos permitirán ofrecer un viaje con el único objetivo de hacer las mejores fotos de naturaleza en una de los mejores destinos africanos. Ahora Roger nos resumirá la experiencia en una charla este jueves 17 en la sala de Grados de la Facultad de Biología de la Universidat de Barcelona. No os lo perdáis!

Roger and Anna Sanmartí Dalmau went to Namibia to make the needed contacts and determine the best places to take wildlife pictures in this country. The result is a dataset that will allow us to offer a trip for the sole purpose of making the best photos of nature in one of the best destinations in Africa. Roger will now summarize the experience in a chat room on Thursday 17 of the Faculty of Biology, Universitat de Barcelona. Do not miss it!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s